Sfeerimpressie

Beste Vrienden van Veere,

 

Na de sfeerimpressie van Ilse Loos over Veere in januari waren we na de kortstondige week in februari een “Veerse winter in de sneeuw ”.

Hierbij vormde Veere een prachtig decor in winterkleed en was het zelfs mogelijk om te schaatsen op de Veerse Kreek, waarvan royaal gebruik werd gemaakt door de plaatselijke bevolking die daar zichtbaar aan toe was.

Het is als “Those where the days” en wanneer het opnieuw zal plaatsvinden is gezien de klimaatontwikkelingen een onzekere zaak.

Wat wel een zekere zaak is dat het “Vaccin “ons uit de donkere corona tijd zal leiden zodat wij op afzienbare tijd elkaar weer kunnen ontmoeten, want ook de Vrienden van Veere zijn daar heel erg aan toe.

Waarom anders zal je dan lid zijn van onze Vereniging!

Tot op dat moment moeten wij allen nog even volhouden a.u.b.

Uw bestuur komt regelmatig bij elkaar, veilig achter een Zoom scherm om over de toekomst te spreken.

Onze secretaris heeft helder verwoord wat er te verwachten is van de Voorjaarsbijeeenkomst en meer kunnen wij er op dit moment niet van maken.

Ons perspectief ligt in het feit dat zodra het kan we met hernieuwde energie voortgaan waar we gebleven waren en gezamenlijk kunnen genieten van elkaars aanwezigheid naast een interessant programma wat uw bestuur u zal bieden.

Onze vereniging bestaat momenteel uit 68 leden en dat valt bepaalt niet tegen, maar kan natuurlijk beter.

Dus “zegt het voort” middels onze prachtige website die nu zeker in ons voordeel kan werken om nieuwe leden te bereiken en te informeren.

Naast de narigheid die corona ons heeft gebracht is er ook een voordeel waarbij wij allen meer bekend zijn geworden met de digitale wereld en zijn onbeperkte mogelijkheden.

Tot slot wens ik allen nog veel veerkracht en gezondheid toe zodat we elkaar spoedig in de echte wereld kunnen ontmoeten in ons mooie Veere.

 

Met hartelijke groet

Joop Wijminga

Voorzitter

Middelburg, 15 februari 2021