Kerst- en nieuwjaarsgroet

Beste Vrienden van Veere,

Vandaag staat de zon bij de Steenbokskeerkring en is onderweg naar het noordelijk halfrond, waardoor de dagen straks weer gaan lengen. Gelukkig mogen we eerst nog Kerst vieren en ook de jaarwisseling staat voor de deur.

Wat gaat de tijd snel….. en er verandert veel in de wereld en in ons land. De oorlog in Oekraïne en het conflict in het Midden-Oosten hebben daar veel invloed op, waarbij “Vrede op Aarde “ helaas niet direct in zicht is.

Gelukkig heeft corona weinig invloed meer op de samenleving en het sociale leven, waardoor het verenigingsleven weer opgepakt is, met plezierige resultaten. Ook wij kijken terug op een jaar met een aantal mooie activiteiten en gelukkig genoeg belangstelling en een goede onderlinge sfeer.

In het stadje Veere blijft de tijd ook niet stil te staan en onze Vereniging past zich daarbij aan. We hebben gelukkig enkele nieuwe leden mogen verwelkomen en tevens is uw bestuur bezig om onze doelstellingen verder inhoud te geven. We gaan daar tijdens de ALV graag met u over in gesprek. Een verdere samenwerking met het Veers Museum, het ondersteunen van culturele tradities, zoals het ringrijden terugbrengen in Veere én het doen herleven van de contacten met Schotland, kunnen daar onderdeel van zijn.

Uw bestuur wenst u allen zeer fijne en vredige feestdagen toe en een voorspoedig en vooral gezond 2024.

Graag tot ziens in het nieuwe jaar.

Met vriendelijke groet,

Joop Wijminga

Voorzitter